ARTESALL; L'AUTÈNTIC SABOR DE L'ALL
ARTESALL; Salses d'Allioli tradiccional elaborades a Besalú amb alls de Banyoles pelats a mà
- Inici>
- Allioli i Salses ARTESALL
Allioli i Salses ARTESALL
L'Allioli de Catalunya.
Sis varietats d'Allioli fetes amb productes frescos i elaborats a partir de receptes tradicionals de la cuina catalana.
Totes creades i produides de manera artesanal a Besalú.
Salses d'Allioli fetes amb productes frescos. Fem servir receptes dels nostres avis millorades amb tècniques modernes per garantir el gust i la conservació.
Allioli Casolà, Allioli Extrafort, Allioli per Patates Braves, Allioli a les Fines Herbes, Allioli Premium i Allioli amb All Negre
-
ROMESCO CASOLÀ
Elaborat amb ceba, tomàquet, alls de Banyoles pelats a mà, oli d'oliva, oli de gira-sol, avellanes, ametlles torrades, nyores, vinagre, sal, pebre vegetal picant i romaní de Besalú.
PES NET: 180 grams4,50 € -
SOFREGIT CASOLÀ
Elaborat amb ceba, tomàquet, pebrots, alls de Banyoles pelats a mà, oli d'oliva verge extra, oli de gira-sol, sal i pebre negre
PES NET: 180 grams4,50 € -
CEBA CARAMEL·LITZADA
Ceba de les terres catalanes tallada a la juliana i cuinada a foc lent amb oli d'oliva, sucre i vi.
PES NET: 280 grams6,50 € -
CHIMICHURRI DR. VICENZ
De consistència líquida i oliosa, porta alls de Banyoles pelats a mà, ceba, nyores, orenga, romaní, llorer, vinagre de poma, oli d'oliva, salt, caiena i el nostre ingredient secret.
PES NET: 120 grams
3,90 €