ARTESALL; L'AUTÈNTIC SABOR DE L'ALL
ARTESALL; Salses d'Allioli tradiccional elaborades a Besalú amb alls de Banyoles pelats a mà
- Inici>
- Allioli i Salses ARTESALL>
- CHIMICHURRI DR. VICENZ
CHIMICHURRI DR. VICENZ
De consistència líquida i oliosa, porta alls de Banyoles pelats a mà, ceba, nyores, orenga, romaní, llorer, vinagre de poma, oli d'oliva, salt, caiena i el nostre ingredient secret.
PES NET: 120 grams
El chimichurri és una salsa de caràcter picant típica de països Llatins Americans com Uruguai, Paraguai o Argentina.
El Chimichurri del Dr. Vicenz està pensat per plats de carns i peixos, i per servir com guarniment d'amanides o verdures cuinades a la brasa o a la BBQ. Molt bona per posar damunt de panotxes de blat de moro o també per les patates al caliu.
Aconsegueix augmentar el gust de la carn i la nostra recomanació és que la tasteu amb vedella o indiot cuinat a la brasa.
Us en llepara-ho els dits!