-
Translation
- Afrikaans
- Albanian
- Amharic
- Arabic
- Armenian
- Azerbaijani
- Basque
- Belarusian
- Bengali
- Bosnian
- Bulgarian
- Cebuano
- Chinese (Simplified)
- Chinese (Traditional)
- Corsican
- Croatian
- Czech
- Danish
- Dutch
- English
- Esperanto
- Estonian
- Finnish
- French
- Frisian
- Galician
- Georgian
- German
- Greek
- Gujarati
- Haitian Creole
- Hausa
- Hawaiian
- Hebrew
- Hindi
- Hmong
- Hungarian
- Icelandic
- Igbo
- Indonesian
- Irish
- Italian
- Japanese
- Javanese
- Kannada
- Kazakh
- Khmer
- Korean
- Kurdish
- Kyrgyz
- Lao
- Latin
- Latvian
- Lithuanian
- Luxembourgish
- Macedonian
- Malagasy
- Malay
- Malayalam
- Maltese
- Maori
- Marathi
- Mongolian
- Myanmar (Burmese)
- Nepali
- Norwegian
- Nyanja (Chichewa)
- Pashto
- Persian
- Polish
- Portuguese
- Punjabi
- Romanian
- Russian
- Samoan
- Scots Gaelic
- Serbian
- Sesotho
- Shona
- Sindhi
- Sinhala
- Slovak
- Slovenian
- Somali
- Spanish
- Sundanese
- Swahili
- Swedish
- Tagalog (Filipino)
- Tajik
- Tamil
- Telugu
- Thai
- Turkish
- Ukrainian
- Urdu
- Uzbek
- Vietnamese
- Welsh
- Xhosa
- Yiddish
- Yoruba
- Zulu
ARTESALL; L'AUTÈNTIC SABOR DE L'ALL
ARTESALL; Salses d'Allioli tradiccional elaborades a Besalú amb alls de Banyoles pelats a mà
- Inici>
- Artesall
Artesall
Salses d'Allioli fetes amb productes frescos a partir de receptes de la cuina tradiccional catalana. Elaborades amb mecanismes moderns al poble de Besalú, la Garrotxa.
Salses d'Allioli, Romesco, Picada, Sofregit fet amb productes de l'hort i elaborats a la vila de Besalú. Fem servir les receptes des de que els nostres àvis o àvies millorades amb tècniques amb tècniques d'elaboració modernes per assegurar el gust i la conservació idònia.
-
Allioli Casolà
Allioli elaborat amb alls de Banyoles, oli de gira-sol, oli d'oliva verge extra, llimona i sal.
3 € -
Allioli Extrafort
Allioli elaborat amb un tan per cert més elebat d'alls de Banyoles, oli de girasol, olid'oliva verge extra, llimona i sal.
3,50 € -
Allioli per Patates Braves
Allioli elaborat amb alls de Banyoles, oli de girasol, olid'oliva verge extra, llimona, sal i caiena. El pebrot de Caiena o pebre de Caiena és un pebrot picant que prové de la pebrotera de Caiena. No és una salsa brava, és un alioli picant.
3,50 € -
Allioli Casolà. Vidre 120 gr
Allioli elaborat amb alls de Banyoles, oli de girasol, oli d'oliva verge extra,
llimona i sal. Pot de vidre de 120 grams.
3,50 € -
Allioli Extra Fort. Pot de vidre 120 gr
Allioli elaborat amb alls de Banyoles, oli de girasol, olid'oliva verge extra,llimona i sal. 120 grams.
3,90 € -
Allioli per Patates Braves
Pot de vidre, 120gr
Allioli elaborat amb alls de Banyoles, oli de girasol, olid’oliva verge extra, llimona, sal i caiena (espècia picant).3,90 € -
Allioli a les Fines Herbes
Allioli elaborat amb alls de Banyoles i fines herbes. Pot de vidre, 120gr
3,50 € -
Allioli Premium
Allioli elaborat amb alls de Banyoles, oli de girasol, oli d'oliva verge extra, llimona, sal i amb un percentatge més elevat d'oli d'oliva verge extra.
4,50 € -
Allioli fet amb Alls Negres
Allioli elaborat amb alls negres de Banyoles, oli de gira-sol, oli d'oliva verge extra, llimona, sal. És un producte selecte que porta la salsa tradicional de l'allioli en un producte gurmet
4,50 € -
Allioli Casolà. Hostaleria i restauració
Allioli Casolà
Format per HOSTALERIA. Pot de plàstic, fàcil d'obrir i d'emmagatzemar. -
Allioli Artesall a les Fines Herbes
Allioli elaborat amb alls de Banyoles, oli de gira-sol, oli d'oliva verge extra, llimona, sal i fines herbes. Format per Hosteraria i restauració
-
Artesall Allioli per Patates Braves
Allioli elaborat amb alls de Banyoles, oli de girasol, oli d'oliva verge extra, llimona, sal i caiena (espècia picant). No és una salsa brava, és un alioli picant.
-
Allioli Premium
Allioli elaborat amb alls de Banyoles, oli verge extra en un tan per cent superior, oli de gira-sol. llimona i sal. Format per restaurants, hosteleria i càterings.
-
Allioli Extra Fort
Allioli Extra fort amb més alls de Banyoles per paladars que estimen l'all i el picant!