-
Translation
- Afrikaans
- Albanian
- Amharic
- Arabic
- Armenian
- Azerbaijani
- Basque
- Belarusian
- Bengali
- Bosnian
- Bulgarian
- Cebuano
- Chinese (Simplified)
- Chinese (Traditional)
- Corsican
- Croatian
- Czech
- Danish
- Dutch
- English
- Esperanto
- Estonian
- Finnish
- French
- Frisian
- Galician
- Georgian
- German
- Greek
- Gujarati
- Haitian Creole
- Hausa
- Hawaiian
- Hebrew
- Hindi
- Hmong
- Hungarian
- Icelandic
- Igbo
- Indonesian
- Irish
- Italian
- Japanese
- Javanese
- Kannada
- Kazakh
- Khmer
- Korean
- Kurdish
- Kyrgyz
- Lao
- Latin
- Latvian
- Lithuanian
- Luxembourgish
- Macedonian
- Malagasy
- Malay
- Malayalam
- Maltese
- Maori
- Marathi
- Mongolian
- Myanmar (Burmese)
- Nepali
- Norwegian
- Nyanja (Chichewa)
- Pashto
- Persian
- Polish
- Portuguese
- Punjabi
- Romanian
- Russian
- Samoan
- Scots Gaelic
- Serbian
- Sesotho
- Shona
- Sindhi
- Sinhala
- Slovak
- Slovenian
- Somali
- Spanish
- Sundanese
- Swahili
- Swedish
- Tagalog (Filipino)
- Tajik
- Tamil
- Telugu
- Thai
- Turkish
- Ukrainian
- Urdu
- Uzbek
- Vietnamese
- Welsh
- Xhosa
- Yiddish
- Yoruba
- Zulu
ARTESALL; L'AUTÈNTIC SABOR DE L'ALL
ARTESALL; Salses d'Allioli tradiccional elaborades a Besalú amb alls de Banyoles pelats a mà
- Inici>
- ARTESALL
ARTESALL
L'Allioli de la Garrotxa. Salses d'Allioli fetes amb productes frescos a partir de receptes tradicional de la cuina catalana. Elaborades al poble de Besalú, la Garrotxa.
Salses d'Allioli fetes amb productes frescos. Fem servir receptes dels nostres avis millorades amb tècniques modernes per garantir el gust i la conservació.
Allioli Casolà, Allioli Extrafort, Allioli per Patates Braves, Allioli a les Fines Herbes, Allioli d'All Negre
A més a més, tenim Salses Casolanes i Pates de Verdures:
Salsa Allioli, Romesco, Picada d'All i Julivert, Ceba Caramel·litzada a l'Oporto, Salsa Chimichurri Dr. Vicenz i Sofregit Casolà
Paté de Verdures a la Brasa, Paté de Carxofa, Paté de Bolets, Paté de Pebrot.
-
ALLIOLI ARTESALL
L'Allioli de la Garrotxa.
6 Varietats de salses d'Allioli fetes amb productes frescos de la Garrotxa i elaborades a partir de receptes tradicional de la cuina catalana.
Totes creades i produides de manera artesanal a Besalú. -
SALSES CASOLANES
5 varietats de salses de la cuina tradicional catalana.
Redescobreix les receptes més antigues i bones que tenim a casa nostra sempre fetes a partir de productes de l'hort -
PATÉS DE VERDURES
4 Varietats de Patés de Verdures selectes.
Aptes per vegans i fets a Besalú a partir de productes sans i naturals. -
BROUS ARTESANS
4 Varietats de BROUS ARTESANS i el nostre GASPATXO CASOLÀ. Elaborats a Besalú amb ingredients frescos i de la Garrotxa
-
VERDURES EN CONSERVA
Verdures fresques conservades en pots de vidre. Gaudeix de la dieta Mediterrània
-
VERDURES EN OLI
Diferents varietats de verdures conservades en oli d'oliva per gaudir de tot el sabor de la cuina tradicional catalana. Aptes per vegans i també molt recomanades per persones que cuiden la seva dieta