ARTESALL; L'AUTÈNTIC SABOR DE L'ALL

ARTESALL; Salses d'Allioli tradiccional elaborades a Besalú amb alls de Banyoles pelats a mà

ARTESALL

L'Allioli de la Garrotxa. Salses d'Allioli fetes amb productes frescos a partir de receptes tradicional de la cuina catalana. Elaborades al poble de Besalú, la Garrotxa.

Salses d'Allioli fetes amb productes frescos.  Fem servir receptes dels nostres avis millorades amb tècniques modernes per garantir el gust i la conservació.

Allioli Casolà, Allioli Extrafort, Allioli per Patates Braves, Allioli a les Fines Herbes, Allioli d'All Negre

A més a més, tenim Salses Casolanes i Pates de Verdures:

Salsa Allioli, Romesco, Picada d'All i Julivert, Ceba Caramel·litzada a l'Oporto, Salsa Chimichurri Dr. Vicenz i Sofregit Casolà

Paté de Verdures a la Brasa, Paté de Carxofa, Paté de Bolets, Paté de Pebrot.