ARTESALL; L'AUTÈNTIC SABOR DE L'ALL

ARTESALL; Salses d'Allioli tradiccional elaborades a Besalú amb alls de Banyoles pelats a mà

Allioli per Patates Braves

Allioli elaborat amb alls de Banyoles, oli de girasol, olid'oliva verge extra, llimona, sal i caiena. El pebrot de Caiena o pebre de Caiena és un pebrot picant que prové de la pebrotera de Caiena. No és una salsa brava, és un alioli picant.

3.50

El terme "pebre de Caiena" també es refereix a un condiment picant en forma de pólvores obtingudes per la trituració dels fruits dessecats de la planta de l'espècie. És un pebre de color vermell i molt coent emprat en medicina, i en gastronomia per condimentar plats. Ideal per menjar amb verdures, carns blanques com indiot, pollastres, o conill i també molt indicat per plats vegetarians com l'amanida de quinoa o les verdures gratinades al forn amb formatge parmesà.