-
Translation
- Afrikaans
- Albanian
- Amharic
- Arabic
- Armenian
- Azerbaijani
- Basque
- Belarusian
- Bengali
- Bosnian
- Bulgarian
- Cebuano
- Chinese (Simplified)
- Chinese (Traditional)
- Corsican
- Croatian
- Czech
- Danish
- Dutch
- English
- Esperanto
- Estonian
- Finnish
- French
- Frisian
- Galician
- Georgian
- German
- Greek
- Gujarati
- Haitian Creole
- Hausa
- Hawaiian
- Hebrew
- Hindi
- Hmong
- Hungarian
- Icelandic
- Igbo
- Indonesian
- Irish
- Italian
- Japanese
- Javanese
- Kannada
- Kazakh
- Khmer
- Korean
- Kurdish
- Kyrgyz
- Lao
- Latin
- Latvian
- Lithuanian
- Luxembourgish
- Macedonian
- Malagasy
- Malay
- Malayalam
- Maltese
- Maori
- Marathi
- Mongolian
- Myanmar (Burmese)
- Nepali
- Norwegian
- Nyanja (Chichewa)
- Pashto
- Persian
- Polish
- Portuguese
- Punjabi
- Romanian
- Russian
- Samoan
- Scots Gaelic
- Serbian
- Sesotho
- Shona
- Sindhi
- Sinhala
- Slovak
- Slovenian
- Somali
- Spanish
- Sundanese
- Swahili
- Swedish
- Tagalog (Filipino)
- Tajik
- Tamil
- Telugu
- Thai
- Turkish
- Ukrainian
- Urdu
- Uzbek
- Vietnamese
- Welsh
- Xhosa
- Yiddish
- Yoruba
- Zulu
SALSES CASOLANES
5 varietats de salses de la cuina tradicional catalana.
Redescobreix les receptes més antigues i bones que tenim a casa nostra sempre fetes a partir de productes de l'hort
- ROMESCO CASOLÀ
- SOFREGIT CASOLÀ
- CEBA CARAMEL·LITZADA
- PICADA D'ALL I JULIVERT
- CHIMICHURRI CASOLÀ
-
ROMESCO CASOLÀ
Elaborat amb ceba, tomàquet, alls de Banyoles pelats a mà, oli d'oliva, oli de gira-sol, avellanes, ametlles torrades, nyores, vinagre, sal, pebre vegetal picant i romaní de Besalú.
PES NET: 180 grams4,50 € 4,20 € -
SOFREGIT CASOLÀ
Elaborat amb ceba, tomàquet, pebrots, alls de Banyoles pelats a mà, oli d'oliva verge extra, oli de gira-sol, sal i pebre negre
PES NET: 180 grams4,50 € 4,30 € -
CEBA CARAMEL·LITZADA A L'OPORTO
Ceba de les terres catalanes tallada a la juliana i cuinada a foc lent amb oli d'oliva, sucre i vi Porto.
PES NET: 180 grams4,20 € -
PICADA ALL i JULIVERT
Picada feta amb alls de Banyoles pelats a mà i Julivert de la Garrotxa.
3,90 € 3,60 € -
CHIMICHURRI DR. VICENZ
De consistència líquida i oliosa, porta alls de Banyoles pelats a mà, ceba, nyores, orenga, romaní, llorer, vinagre de poma, oli d'oliva, salt, caiena i el nostre ingredient secret.
PES NET: 120 grams
3,90 €