-
Translation
- Afrikaans
- Albanian
- Amharic
- Arabic
- Armenian
- Azerbaijani
- Basque
- Belarusian
- Bengali
- Bosnian
- Bulgarian
- Cebuano
- Chinese (Simplified)
- Chinese (Traditional)
- Corsican
- Croatian
- Czech
- Danish
- Dutch
- English
- Esperanto
- Estonian
- Finnish
- French
- Frisian
- Galician
- Georgian
- German
- Greek
- Gujarati
- Haitian Creole
- Hausa
- Hawaiian
- Hebrew
- Hindi
- Hmong
- Hungarian
- Icelandic
- Igbo
- Indonesian
- Irish
- Italian
- Japanese
- Javanese
- Kannada
- Kazakh
- Khmer
- Korean
- Kurdish
- Kyrgyz
- Lao
- Latin
- Latvian
- Lithuanian
- Luxembourgish
- Macedonian
- Malagasy
- Malay
- Malayalam
- Maltese
- Maori
- Marathi
- Mongolian
- Myanmar (Burmese)
- Nepali
- Norwegian
- Nyanja (Chichewa)
- Pashto
- Persian
- Polish
- Portuguese
- Punjabi
- Romanian
- Russian
- Samoan
- Scots Gaelic
- Serbian
- Sesotho
- Shona
- Sindhi
- Sinhala
- Slovak
- Slovenian
- Somali
- Spanish
- Sundanese
- Swahili
- Swedish
- Tagalog (Filipino)
- Tajik
- Tamil
- Telugu
- Thai
- Turkish
- Ukrainian
- Urdu
- Uzbek
- Vietnamese
- Welsh
- Xhosa
- Yiddish
- Yoruba
- Zulu
- Inici>
- ARTESALL>
- SALSES CASOLANES>
- CEBA CARAMEL·LITZADA A L'OPORTO
CEBA CARAMEL·LITZADA A L'OPORTO
Ceba de les terres catalanes tallada a la juliana i cuinada a foc lent amb oli d'oliva, sucre i vi Porto.
PES NET: 180 grams
4.20
El vi de Porto és un vi generós portuguès produït únicament a la Região Vinhateira do Alto Douro, a les províncies de la Regió del nord de Portugal.
La ceba cuinada amb aquest vi té un gust molt suau i una mica dolç.
És un recurs excel·lent per acompanyar carn, peix, amanides de formatge i per preparar petits canapès o entrants. En restauració és també utilitzada per a la decoració de grans plats i també es pot menjar amb torrades amb pa amb tomàquet. El gust dolç i suau d'aquesta ceba és un paer per tots els sentits.