-
Translation
- Afrikaans
- Albanian
- Amharic
- Arabic
- Armenian
- Azerbaijani
- Basque
- Belarusian
- Bengali
- Bosnian
- Bulgarian
- Cebuano
- Chinese (Simplified)
- Chinese (Traditional)
- Corsican
- Croatian
- Czech
- Danish
- Dutch
- English
- Esperanto
- Estonian
- Finnish
- French
- Frisian
- Galician
- Georgian
- German
- Greek
- Gujarati
- Haitian Creole
- Hausa
- Hawaiian
- Hebrew
- Hindi
- Hmong
- Hungarian
- Icelandic
- Igbo
- Indonesian
- Irish
- Italian
- Japanese
- Javanese
- Kannada
- Kazakh
- Khmer
- Korean
- Kurdish
- Kyrgyz
- Lao
- Latin
- Latvian
- Lithuanian
- Luxembourgish
- Macedonian
- Malagasy
- Malay
- Malayalam
- Maltese
- Maori
- Marathi
- Mongolian
- Myanmar (Burmese)
- Nepali
- Norwegian
- Nyanja (Chichewa)
- Pashto
- Persian
- Polish
- Portuguese
- Punjabi
- Romanian
- Russian
- Samoan
- Scots Gaelic
- Serbian
- Sesotho
- Shona
- Sindhi
- Sinhala
- Slovak
- Slovenian
- Somali
- Spanish
- Sundanese
- Swahili
- Swedish
- Tagalog (Filipino)
- Tajik
- Tamil
- Telugu
- Thai
- Turkish
- Ukrainian
- Urdu
- Uzbek
- Vietnamese
- Welsh
- Xhosa
- Yiddish
- Yoruba
- Zulu
- Inici>
- Formatges>
- Formatges Internacionals>
- GRUYÈRE DOP
GRUYÈRE DOP
PES 370 Gr/aprox.
17.90
Sabor sofisticat i complex amb un punt dolç que es va transformant en terròs al paladar amb notes de nous i avellanes. Perfum especiat amb aroma de mantega. Textura compacta i densa de color crema que a diferència del seu germà francès no presenta forats. L'any 2001 va obtenir la AOC.
Ús: És el protagonista de la Fondue juntament amb l'Emmental i l'Appenzeller. Molt utilitzat en quiches, sopa de ceba francesa o altres sopes vegetals, suflé de formatge, croque-monsieur i naturalment en una taula de formatges.
Lloc de producció: Suïssa (Cantó de Neuchâtel)
Elaboració: Llet crua de vaca
Textura: Pasta premsada i cuita
Maduració: Mínim 8 mesos