PARMIGIANO REGGIANO

PES 370 Gr/aprox.

Sabor profund i intens que presenta un equilibri perfecte entre dolçor i potencia amb tocs d'afruitats. Resulta dolç i àcid a la vegada. Textura granulada de color groc suau amb alguns cristalls de tirosina que són mostra de la gran digestibilitat del producte. Aroma única suaument fumada a causa de la llarga curació. Elaborat a la finca Montecoppe, una de les finques agràries amb més tradició dels turons del sud de Parma és un formatge exquisit apte només per gurmets.

Ús: És un parmesà per consumir a taula com a aperitiu acompanyat de fruita i mel o fruits secs. També és perfecte per consumir en sopes, cremes de verdures, per acompanyar carpaccios de carn i peix o damunt d'un roastbeaf.

Lloc de producció: Itàlia (Collecchio-Parma)

Elaboració: Llet crua de vaca
Textura: Pasta premsada i cuita
Maduració: 24 mesos