• Ovella Tovalló

CABRA TOVALLÓ

Formatge artesà pur de llet de cabra madurant dins d'un tovalló durant 30 dies.
PES 420g./aprox

13.50

Formatge d'un sabor delicat i sedós de llet de cabra, molt fresc i equilibrat en boca. La seva forma es deu al drap amb el qual s'embolcalla durant el seu procés de maduració. L'escorça és globosa, amb bordes rodons i les estries radiades marcades. La pasta és blanca i bastant compacte amb un aroma mantegosa i reconfortant.

Ús: Ideal per menjar amb amanides, per acompanyar un plat d'escalivada, per posar dins una bona taula de formatges.

Elaboració: Llet de cabra pasteuritzada
Textura: Pasta premsada cuita
Maduració: 4 setmanes dins d'un tovalló

  

  ⇒Treure el formatge de la nevera mitja hora abans de consumir-lo i deixar-lo a temperatura ambient .

     El fred redueix el gust del formatge.