-
Translation
- Afrikaans
- Albanian
- Amharic
- Arabic
- Armenian
- Azerbaijani
- Basque
- Belarusian
- Bengali
- Bosnian
- Bulgarian
- Cebuano
- Chinese (Simplified)
- Chinese (Traditional)
- Corsican
- Croatian
- Czech
- Danish
- Dutch
- English
- Esperanto
- Estonian
- Finnish
- French
- Frisian
- Galician
- Georgian
- German
- Greek
- Gujarati
- Haitian Creole
- Hausa
- Hawaiian
- Hebrew
- Hindi
- Hmong
- Hungarian
- Icelandic
- Igbo
- Indonesian
- Irish
- Italian
- Japanese
- Javanese
- Kannada
- Kazakh
- Khmer
- Korean
- Kurdish
- Kyrgyz
- Lao
- Latin
- Latvian
- Lithuanian
- Luxembourgish
- Macedonian
- Malagasy
- Malay
- Malayalam
- Maltese
- Maori
- Marathi
- Mongolian
- Myanmar (Burmese)
- Nepali
- Norwegian
- Nyanja (Chichewa)
- Pashto
- Persian
- Polish
- Portuguese
- Punjabi
- Romanian
- Russian
- Samoan
- Scots Gaelic
- Serbian
- Sesotho
- Shona
- Sindhi
- Sinhala
- Slovak
- Slovenian
- Somali
- Spanish
- Sundanese
- Swahili
- Swedish
- Tagalog (Filipino)
- Tajik
- Tamil
- Telugu
- Thai
- Turkish
- Ukrainian
- Urdu
- Uzbek
- Vietnamese
- Welsh
- Xhosa
- Yiddish
- Yoruba
- Zulu
- Inici>
- Formatges>
- Formatges Tot Natural>
- OVELLA AMB HERBES PROVENÇALS
OVELLA AMB HERBES PROVENÇALS
Formatge artesà pur d'ovella amb herbes provençals.
PES 450 g/aprox
Formatge semicurat elaborat amb llet pura 100% d’ovella. De coagulació enzimàtica i de pasta premsada no cuita o semicuita. És gras, olorós, de sabor intens. Tota l'escorça està coberta amb herbes de Provença aportant un sabor únic i especiat. L'orenga, l'alfàbrega, el romaí i la farigola recorden als sabors dela cuina mediterrania i fan que aquest sigui un formatge molt de casa nostre, de la nostre terra.
L'Ovella amb herbes provençals és un formatge exquisit, sibarita i molt gustós ideal per una taula de formatges, com a aperitiu o per fer un sopar diferent.
⇒Treure el formatge de la nevera mitja hora abans de consumir-lo i deixar-lo a temperatura ambient. El fred redueix el gust del formatge. |