OVELLA ANYENC AMB OLI D'OLIVA

Formatge artesà pur de llet d’ovella crua madurant durant 18 mesos.
PES 420 gr/aprox.

15.5

De la millor llet crua d’ovelles de ramat s’elabora aquest gran reserva d’ovella. El formatge resta a la bodega a una temperatura i humitat controlada durant sis mesos, desprès s’envasa al buit amb oli d’oliva verge extra. Quant el talles té uns petits foradats per on l’oli regalima.

Sabor fort lleugerament àcid combinat amb aroma especiat. Superfície de color d’ivori groguenc. La pasta és ferma i consistent i l'escorça dura. L'aroma del formatge és intens i ben desenvolupat. Té un regust persistent i durador al paladar.

Ús: Ideal com a plat principal tant per menjar-lo sol com acompanyat amb pa de pagès. 


Elaboració: Llet Crua d’Ovella
Textura: Pasta premsada crua
Maduració: 18 mesos

 

  ⇒Treure el formatge de la nevera mitja hora abans de consumir-lo i deixar-lo a temperatura ambient .

     El fred redueix el gust del formatge.