LOT SIBARITA

Puntils-Criança 2015 (75cl), Ovella anyenc amb oli d'oliva (450 g/aprox), Puntils Blanc 2017 (75 cl) i Formatge Cabra Anyec (395 g/aprox.)

46.00 42.00

Maridatge fet per una experta enòloga que ha combinat els nostres millors formatges amb els vins més idonis D.O Empordà. Es tracta d'una experiència única només apte per paladars sibarites i ments inquietes. Quan es combinen dos elements un sòlid i l'altre líquid es busca sempre l’equilibri entre la intensitat aromàtica del vi i la persistència del formatge. El més important és que sigui una experiència pels sentits i que aconsegueixi formar un record a la vostra ment. 

 

  • El nostre formatge Ovella anyenc amb oli d'oliva s'ha de combinar amb el Puntils-Criança 2015. Aquest vi elaborat amb garnatxa negra i syrah té  aromes de fruites de bosc, notes balsàmiques i tocs especiats. El seu cos rodó, equilibrat amb tanins madurs fa una sinergia òptima amb Ovella anyenc amb oli d'oliva ressaltant el seu intens sabor característic d'un formatge que s'ha madurat de manera lenta durant 18 mesos.

 

  • El nostre formatge  Artesà Cabra Anyenc (18 mesos) va combinat amb un Puntils Blanc 2017, vi elaborat amb garnatxa blanca i moscat. Es tracta d'un vi golós amb aromes de fruites tropicals, cítrics (aranja, llima) i fruita blanca carnosa (préssec, albercoc). Sabor persistent i elegant, amb un final cítric que combina per contrast amb el Cabra Anyenc. Aquest formatge vell és molt fort i intens i contrari al que molt hauríem pensat és l'aliat perfecte del Puntils Blanc.