- Inici>
- Olis i conserves
Olis i conserves
A més a més, tenim Salses Casolanes i Pates de Verdures:
Salsa Allioli, Romesco, Picada d'All i Julivert, Ceba Caramel·litzada a l'Oporto, Salsa Chimichurri Dr. Vicenz i Sofregit Casolà
Paté de Verdures a la Brasa, Paté de Carxofa, Paté de Bolets, Paté de Pebrot.
-
SALSES CASOLANES
5 varietats de salses de la cuina tradicional catalana.
Redescobreix les receptes més antigues i bones que tenim a casa nostra sempre fetes a partir de productes de l'hort -
BROUS ARTESANS
4 Varietats de BROUS ARTESANS i el nostre GASPATXO CASOLÀ. Elaborats a Besalú amb ingredients frescos i de la Garrotxa
-
PATÉS DE VERDURES
4 Varietats de Patés de Verdures selectes.
Aptes per vegans i fets a Besalú a partir de productes sans i naturals. -
VERDURES EN CONSERVA
Verdures fresques conservades en pots de vidre. Gaudeix de la dieta Mediterrània