- Inici>
- Olis i conserves>
- SALSES CASOLANES
SALSES CASOLANES
5 varietats de salses de la cuina tradicional catalana.
Redescobreix les receptes més antigues i bones que tenim a casa nostra sempre fetes a partir de productes de l'hort
- ROMESCO CASOLÀ
- SOFREGIT CASOLÀ
- CEBA CARAMEL·LITZADA
- PICADA D'ALL I JULIVERT
- CHIMICHURRI CASOLÀ
-
ROMESCO CASOLÀ
Elaborat amb ceba, tomàquet, alls de Banyoles pelats a mà, oli d'oliva, oli de gira-sol, avellanes, ametlles torrades, nyores, vinagre, sal, pebre vegetal picant i romaní de Besalú.
PES NET: 180 grams4,50 € 4,20 € -
SOFREGIT CASOLÀ
Elaborat amb ceba, tomàquet, pebrots, alls de Banyoles pelats a mà, oli d'oliva verge extra, oli de gira-sol, sal i pebre negre
PES NET: 180 grams4,50 € 4,30 € -
CEBA CARAMEL·LITZADA A L'OPORTO
Ceba de les terres catalanes tallada a la juliana i cuinada a foc lent amb oli d'oliva, sucre i vi Porto.
PES NET: 180 grams4,20 € -
PICADA ALL i JULIVERT
Picada feta amb alls de Banyoles pelats a mà i Julivert de la Garrotxa.
3,90 € 3,60 € -
CHIMICHURRI DR. VICENZ
De consistència líquida i oliosa, porta alls de Banyoles pelats a mà, ceba, nyores, orenga, romaní, llorer, vinagre de poma, oli d'oliva, salt, caiena i el nostre ingredient secret.
PES NET: 120 grams
3,90 €