-
Translation
- Afrikaans
- Albanian
- Amharic
- Arabic
- Armenian
- Azerbaijani
- Basque
- Belarusian
- Bengali
- Bosnian
- Bulgarian
- Cebuano
- Chinese (Simplified)
- Chinese (Traditional)
- Corsican
- Croatian
- Czech
- Danish
- Dutch
- English
- Esperanto
- Estonian
- Finnish
- French
- Frisian
- Galician
- Georgian
- German
- Greek
- Gujarati
- Haitian Creole
- Hausa
- Hawaiian
- Hebrew
- Hindi
- Hmong
- Hungarian
- Icelandic
- Igbo
- Indonesian
- Irish
- Italian
- Japanese
- Javanese
- Kannada
- Kazakh
- Khmer
- Korean
- Kurdish
- Kyrgyz
- Lao
- Latin
- Latvian
- Lithuanian
- Luxembourgish
- Macedonian
- Malagasy
- Malay
- Malayalam
- Maltese
- Maori
- Marathi
- Mongolian
- Myanmar (Burmese)
- Nepali
- Norwegian
- Nyanja (Chichewa)
- Pashto
- Persian
- Polish
- Portuguese
- Punjabi
- Romanian
- Russian
- Samoan
- Scots Gaelic
- Serbian
- Sesotho
- Shona
- Sindhi
- Sinhala
- Slovak
- Slovenian
- Somali
- Spanish
- Sundanese
- Swahili
- Swedish
- Tagalog (Filipino)
- Tajik
- Tamil
- Telugu
- Thai
- Turkish
- Ukrainian
- Urdu
- Uzbek
- Vietnamese
- Welsh
- Xhosa
- Yiddish
- Yoruba
- Zulu
- Inici>
- Rebosteria i Mels>
- MEL DE FARIGOLA
MEL DE FARIGOLA
Mel crua de Farigola, 500 g
6.50
Mel crua de Farigola de la Comarca de la Garrotxa elaborada de manera totalment artesana i natural. Està composta d'aigua, hidrats de carboni, proteïnes, àcids orgànics, minerals, oligoelements, vitamines i enzims.
BENEFICIS: Les mateixes propietats curatives de la farigola es transfereixen a la mel. La principal característica és la seva propietat expectorant. Ajuda a evacuar mucositat de les vies respiratòries, a combatre la tos, la bronquitis, l'asma i la sinusitis. Millora molèsties de l'aparell digestiu, regula la tensió arterial i millora la nostra salut de les nostres genives.
⇒ Si se'ns ha cristalitzat podem toranr a liquar la mel posant-la al bany maria però sense arribar als 50 graus. |