Qui Som

Som una empresa que neix l'any 2000 de la voluntat de dos amics de la infància que ens agrada menjar bé. TOT NATURAL és menjar saludable, és menjar de qualitat, és gaudir dels aliments.

Creiem a seguir una dieta sana i equilibrada i és per això que només oferim productes 100% naturals.

Busquem la màxima qualitat i exclusivitat en cada aliment des de la matèria primera seleccionada amb molta atenció com tot el procés d'elaboració sempre artesanal. Som amants de la cuina catalana i de les receptes de la nostra tia Teresa de Besalú.

Tots els nostres productes  són envasats al buit per preservar la màxima qualitat i les màximes garanties higiènica sanitària. Recomanem consumir els aliments a temperatura ambient, treure del refrigerador, obrir la bossa de buit i deixar que respirin dues hores abans de consumir-los.

Des de fa poc som també productors de sales tradicionals catalanes ael nostre petit obrador de Besalú. Hem creat una sèrie de 6 varietats d'allioli que oferim pel consumidor i també per punts de distribució com petites botigues, carnisseries o restauració. També i des de fa poc elaborem salses tradicionals de la nostra cuina com ara el Romesco, el Sofregit Casolà o la Picada d'all i julivert.

Finalment tenim patés fets de verdures aptes per vegans o per amants de la dieta mediterrània que apostin per una gamma més fresca i saludable d'aliments. Tasteu-los i gaudiu.

Salut i passió pel formatge!

FEM DEGUSTACIÓ GRATUÏTA DELS NOSTRES MILLORS FORMATGES Tant A LA BOTIGA DE BESALÚ (Pont Vell) COM A LA NOSTRA NOVA BOTIGA D'OLOT (C/Major, 17)