CABRA BAIX EN GREIX I BAIX EN SAL

Formatge artesà pur de llet de cabra baix en greix i baix en sal madurat durant 6 setmanes
PES 450 g/aprox.

Interior compacte i una mica mantegós. No presenta cap forat. Té la crosta llisa, oliosa i groguenca. El sabor és delicat però punyent. És un producte que té tot el gust però amb la meitat de calories. Perfecte per mantenir la línia amb tot el sabor. La llet obtinguda de les millors pastures, juntament amb el quall natural garanteixen un producte de màxima qualitat i apta per persones han de vigilar amb la ingesta de sal.

ÚS: Ideal per amanides, plats vegetarians i per menjar amb torrades amb tomàquet.

Elaboració: Llet de cabra pasteuritzada
Textura: Pasta premsada cuita
Maduració: 6 setmanes

 

 Treure el formatge de la nevera mitja hora abans de consumir-lo

     i deixar-lo a temperatura ambient. El fred redueix el gust del formatge.